Hyvä Työnantaja -palvelu

Kolme näkökulmaa yhdellä kyselytutkimuksella!

KOLME NÄKÖKULMAA YHDELLÄ KYSELYLLÄ

Helppokäyttöisen Hyvä Työnantaja -kyselytyökalun avulla saatte vastauksia yllä esitettyihin kysymyksiin. Kyselytyökalun perusosio kattaa kaksi näkökulmaa: henkilöstön näkemyksen työnantajastaan ja henkilöstön hyvinvoinnin tilaa kuvaavia mittareita. Hyvä Työnantaja -kyselytutkimus on kehitetty Tampereen yliopiston Työelämän tutkimuskeskuksessa.

 

Variantti on kehittänyt Hyvä Työnantaja -palvelua entistä monipuolisemmaksi. Kehitetyn lisäkysymysosion tuella voit selvittää myös psykososiaalisen kuormittumisen tilaa ja riskejä. Psykososiaalisen riskitason raportti huomioi erilaiset työympäristöt ja työn sisällön kattavasti. Kyselytyökalu sopii kaikenlaisille työpaikoille ja huomioi myös verkostoissa toteutuvan eri toimijoiden välisen yhteistyön. Lisäksi Psykososiaalisen riskitason raportti huomioi sekä työsuojelun että työpaikan kehittämisen tarpeet.

 

Tutustu lisää:
Lataa Hyvä Työnantaja –palvelun esite
Tutustumispakettiin ja Tarjouspyyntöön

 

Hyvä Työnantaja – kyselypalvelun tutkimus- ja kehityspalvelut

 

 

Tehokkuutta tutkimustulosten hyödyntämiseen

Hyvä Työnantaja – Tutkimusanalyysi on erikseen tilattava tutkimuspalvelu, joka sisältää asiantuntijan laatiman Hyvä Työnantajan tulosraportointiin perustuvan tulosanalyysin ja siitä laaditun tiivistetyn tulosaineiston.

Tutkimusanalyysin tulosaineisto sisältää henkilöstön arvioon pohjautuvat päätulokset

  • työnantajan kilpailukyvystä
  • työyhteisön hyvinvoinnin tilasta
  • psykososiaalisen kuormittumisen tasosta

Organisaation toistaessa kyselyn jaksoittain, voidaan Tutkimusanalyysin tuloksiin huomioida myös tärkeimmät kehityksen suuntaan vaikuttavat muutokset ja hiljaiset signaalit.
Tutkimusanalyysin hinta riippuu analysoitavan raporttiaineiston laajuudesta.

 

Tutkimustulokset osaksi johdon kehityspäätöksiä

Hyvä Työnantaja – Johdon työpaja on Tutkimusanalyysin tuloksia hyödyntävä johdolle suunnattu kehityspalvelu, jonka tavoitteena on hyödyntää kyselytutkimuksen tuloksia johdon päätöksentekoon.
Johdon työpajan tilaaminen edellyttää erikseen hinnoiteltavaa Hyvä Työnantaja – Tutkimusanalyysin toteutusta osana palvelukokonaisuutta.

Lataa Hyvä Työnantaja -tutkimus- ja kehityspalvelujen esite tästä

 

Lisätietoa Hyvä Työnantaja -palveluista

Palvelua markkinoi Variantti Oy: http://www.hyvatyönantaja.fi

Lisätietoja SBM-palvelujen myynnistä:
Sähköpostilla: myynti [at] variantti.fi
Taina Piispa, gsm: +358 40 751 2658